in

Ministra Kyenge: „Îmi fac griji pentru siguranța fiicelor mele”

”Soțul meu este puțin îngrijorat pentru mine, eu însă nu-mi pierd seninătatea, chiar dacă acum îmi fac griji pentru siguranța fiicelor mele”, a mărturisit ministrul pentru Integrare, Cecile Kyenge, într-un interviu în La Repubblica.

”Nu pot ascunde – adaugă – că uneori mă simt obosită din cauza repetării unor insulte atât de grave. Nu mă așteptam să fie atât de puternice, dar nu mă opresc și nici nu mă concentrez asupra atacurilor în sine, încerc să privesc înainte, să reflectez asupra neajunsurilor pe care ni le produc aceste evenimente și să analizez care sunt cele mai bune răspunsuri pe care lumea politică și întreaga societate le pot da”.

Ministra Kyenge primită la Cervia cu banane

Kyenge se arată surprinsă de insultele și de amenințările primite încă de la începutul mandatului său: ”Nu-mi puteam imagina reacții atât de violente”, spune. Convinsă că Italia are ”mult drum de parcurs; prea mult timp s-a subevaluat aspectul cultural al imigrației și aportul pe care îl dă aceasta țării”.

Pe lângă aceasta, ministrul amintește că pe 30 iulie va fi prezentat împreună cu Unar un plan împotriva rasismului: ”care va implica munca, sportul și școala pentru a se încerca să se sensibilizeze privind toate diversitățile. Va fi vorba de consolidarea instrumentelor care sunt deja în posesia noastră și de demararea unei serioase munci culturale”.

Forza Nuova: „Kyenge, întoarce-te în Congo”

Reprezentantă Lega Nord: „N-o violează nimeni pe Kyenge?”

Noi insulte leghiste contra ministrului Integrării, Cecile Kyenge. “Întoarce-te în Congo, tâmpito”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministra Kyenge primită la Cervia cu banane

Zidar român, de 37 de ani, s-a înecat chiar de ziua lui