in

Ministrul Stanoevici la primele interpelări: „Ce măsuri luați pentru facilitarea dreptului la vot în străinătate?”

Deputatul UNPR (ex PP-DD) Răzvan Ionuț Tănase (foto) a depus astăzi, o interpelare adresată noului ministru delegat al românilor de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, cerând explicații cu privire la facilitarea dreptului de vot al românilor din străinătate.

Deputatul Tănase specifică în textul interpelării că: ”Românii rezidenți în Uniunea Europeană și-au manifestat recent nemulțumirea referitor la propunerea de modificare a legii electorale

Obligația înscrierii pe listele electorale de la misiunile diplomatice, ar fi o piedică în plus pusă acestora și ar îngrădi posibilitatea exprimării opțiunii electorale.”

Isterie generală cu votul diasporei

Guvernul aruncă în aer votul diasporei: vor putea vota numai cei înscriși la ambasadă

Cristian David: Ordonanţa guvernului privind Registrul Electoral NU AFECTEAZĂ dreptul de vot al românilor din diaspora

Preşedintele Camerei deputaţilor, Valeriu Zgonea, aflat zilele trecute la Roma a declarat, legat de votul prin corespondență, că nu se poate aplica, nici din 2016.

Show Valeriu Zgonea la întâlnirea cu românii din Roma: „Avem printre cele mai mici taxe consulare din Europa”

Iată mai jos textul complet:




Cu o săptămână în urmă, deputatul PSD Florin Costin Pâslaru i-a cerut ministrului Stanoevici date cu privire la numărul românilor aflați permanent în străinătate.

Andi Rădiu


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Şomajul, principala cauză a depresiei. Medic: „În unele cazuri se ajunge şi la suicid”

„Copii români luați cu forța de lângă mamele lor în Italia”, Ministrul de Externe, interpelat despre cazurile prezentate de GR