in

Movimento 5 Stelle, Partidul lui Grillo: «Expulzarea imediată a clandestinilor»

”Cei care nu au drept de azil trebuie repatriați imediat. Vom pune la punct în rețea un program serios privind imigrația care va conjuga bunul simț, respectarea strictă a legalității și drepturile umane”.

”Este necesar să-i identificăm pe cei care sosesc în Italia, să descoperim falșii refugiați, să expulzăm imigranții clandestini în numai câteva zile, fără să-i parcăm în inutile Centre de Identificare și Expulzare – CIE deseori gestionate de mafii, să-i primim pe cei care au drept de azil și să integrăm în mod serios imigranții regulamentari”.

Este ceea ce scrie Movimento 5 Stelle pe blogul lui Beppe Grillo, criticând planul ministrului de interne Minniti de a deschide un CIE în fiecare regiune.

”Numai ar încetini expulzarea imigranților clandestini și nu ar face altceva decât să alimenteze risipa, ilegalitatea și mafiile cu amenzi grele (plătite de cetățenii italieni) pentru încălcarea sentințelor Curții Europene de Justiție și ale Curții Constituționale în materie de drepturi ale omului”.

”Este necesar înainte de toate de un guvern credibil și în măsură să se facă respectat de partenerii internaționali. Condiție necesară – continuă postarea – pentru a se stipula noi acorduri bilaterale care ne-ar permite să expulzăm imigranții clandestini care, cum a certificat însăși UE, reprezintă 80% dintre cei care au ajuns în Italia în ultimii ani. Însă în absența acestor acorduri, Italia poate expulza numai câteva mii dintre cei peste 75.000 care trăiesc pe teritoriul nostru”.

Printre propunerile M5S, e ”aceea de a angaja mii de licențiați în discipline juridice care să-i poată identifica cât mai repede pe cei care au dreptul la azil și pe cei care nu îl au. Clandestinii identificați după această procedură trebuie imediat repatriați, în loc să se deschidă CIE care plac «Mafiei capitalei»!”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Saviano: «Visez primari africani». Replica liderilor Lega Nord și Fratelli d’Italia: «Saviano să se ducă să trăiască în Africa»

Bilanț la zece ani de la aderarea României la UE: aproape 4 milioane de români au emigrat, peste 52 miliarde de euro trimiși în țară