in

Olguța Vasilescu, ironie în stil PSD: Astept diaspora acasă…

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a postat, luni, un mesaj ironic pe Facebook, în care spune că doljenii, care au votat în proporţie de 60% cu Victor Ponta, ”aşteaptă ca Diaspora să vină acasă după ce şi-a luat ţara înapoi” şi le pun la dispoziţie ”terenul gratis şi lipsa taxelor locale”.

”Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de muncă promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Iohannis. Îi aşteptăm!”, scrie pe contul său de Facebook primarul Craiovei, Lia-Olguţa Vasilescu.

Ea a mai spune că le cere iertare doljenilor pentru faptul că nu mai are curajul să demoleze stadionul Ion Oblemenco din Craiova pentru a constui unul nou, susţinând că un nou stadion se va construi poate la Sibiu.

“Vă cer iertare, doljeni care aţi votat 60% Victor Ponta, că nu mai am curajul sa demolez Stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!… Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde… Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia… Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va împlini”, a mai scris Olguţa Vasilescu.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iohannis 54,50%, Ponta 45,49%, după numărarea voturilor din 99,07% din secţii

Record absolut: Peste 378.000 români au votat în diaspora, cei mai mulţi în Italia