in

Partidul PU și-a numit președintele în Italia: întreprinzător cu peste 200 de angajați pe nave de lux și cazinouri

Președintele PPU Diaspora, Avram Gal, l-a numit pe Florin Ivașcu din Borșa, județul Maramureș, Președinte PPU Diaspora pentru țările Germania, Franța și Italia, acestea fiind locațiile în care Florin Ivașcu conduce afaceri.

Firma pe care o conduce Florin are peste 200 angajați, acesta executa lucrari la interioarele navelor de lux, restaurante, cazinouri și săli de sport.

”Am ales să dau responsabilitatea de Președinte pentru aceste tări domnului Ivașcu deoarece prin afacerile pe care le conduce acolo, cunoaște problemele cu care se confruntă cetățenii români și mai mult, fiind puternic implicat printre români, Florin va ține o bună legătura cu ambasadele României din Germania, Franța și Italia, garantând astfel un ajutor pentru românii plecați la muncă în străinătate”, a declarat Avram Gal pentru inTurda.ro.

foto: inTurda.ro


Menționăm că, Avram Gal (foto dreapta) a mai deținut funcția de președinte al organizației Diaspora la Partidul Conservator. El e a fost inițiatorul unei propuneri legislative, depusă în parlament de către deputatul PNL (atunci PC) Ovidiu Raețchi. Pe data de 14 octombrie 2013 a fost depus către Biroul Permanent al Camerei Deputaților un proiect legislativ pentru modificarea și completarea Legii nr.35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatului Poporului. Mai precis, inițiatorii propuneau înființarea instituției ”Avocatul Diasporei” care va funcționa ca un ”adjunct al Avocatului Poporului”. Proiectul a primit însă aviz negativ.


Citește și:

PC Diaspora propune înfiinţarea Avocatului românilor din afara țării. ”Sediul va fi unde e cel mai mare număr de români”

Instituția ”Avocatul Diasporei”, la un pas de a fi aprobată în Parlament

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Psihologul Maria Verdi: “Nu banii îi vor aduce siguranţă copilului, ci timpul de calitate petrecut cu el”

Bonus: 500 de euro pentru italienii de 18 ani, înclusiv cetățenii UE, tinerii extracomunitari sunt discriminaţi