in

PNL Diaspora va oferi asistență juridică oricărui cetățean care va dori să îl acționeze în instanță pe Ioan Rus

PNL Diaspora condamnă în termenii cei mai duri declarațiile scandaloase ale Ministrului Transporturilor, Ioan Rus, referitoare la familiile românilor plecați la muncă în străinătate.

Maniera incalificabilă în care domnia sa a ales să caracterizeze categoria de oameni care a fost și este unul dintre principalii piloni ai puterii de cumpărare a românior arată, încă o dată, opinia PSD despre diasporă. Acest moment jenant survine după bătaia de joc a guvernului, din care și Rus face parte, la adresa diasporei cu ocazia alegerilor din noiembrie și după cu PSD și-a ales un responsabil cu diaspora care nu poate părăsi țara din motive juridice.

Menționăm faptul că PNL Diaspora va oferi asistență juridică oricărui cetățean care va dori să îl acționeze în instanță pe Ioan Rus pentru declarațiile făcute, având în vedere că acesta nu este parlamentar și nu beneficiază de imunitate pentru declarații.

Mai sunt câteva ore până la moțiunea de cenzură a PNL care are ca temă centrală diaspora românească și iată că PSD, printr-un reprezentant de seamă al său, ne face cunoscută atitudinea față de acești români.

Având în vedere lipsa de reacție a partidului, considerăm că PSD și solidar cu el, întreg arcul guvernamental, își asumă aceste declarații, dar să nu uite că la viitoarele alegeri tot ei vor veni în fața, cităm: ”golanilor” și ”curvelor” pentru a le cerși votul.

Noi, PNL Diaspora cerem demisia de urgență a lui Ioan Rus din guvern și ieșirea sa din politică și îi amintim faptul că, atunci când oameni din diasporă se întorc acasă, întâmpină dificultăți mari de transport, deoarece ministerul condus de către domnia sa a retrogradat România pe ultimul loc în Uniunea Europeană la capitolul infrastructură în ceea ce privește drumurile, a declarat copreședintele PNL Diaspora, Victor Ionescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PNL DIASPORA


 

Încep să apară denunțurile împotriva lui Ioan Rus: PSRO a sesizat Consiliului Național al Discriminării

«Aveți copii golani și neveste curve» este în opinia lui Ioan Rus doar o ”formulare nefericită”. Nici nu se gândește să-și dea demisia

Fiul lui Ioan Rus, client fidel al cafenelelor de lux din centrul Clujului



 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Încep să apară denunțurile împotriva lui Ioan Rus: PSRO a sesizat Consiliului Național al Discriminării

Ioan Rus ȘI-A DAT DEMISIA. Anunțul făcut de Victor Ponta pe Facebook