in

Europarlamentarul Ramona Mănescu: Posibil acord între PNL şi FLI

Italo Bocchino, FLI, si Ramona Manescu, PNLEuroparlamentarul Ramona Mănescu anunţă un posibil acord între PNL şi FLI Partidul Naţional Liberal este aproape de un acord cu partidul italian Futuro e Liberta (FLI), condus de Gianfranco Fini, a anunţat, într-un comunicat citat de Agerpres, europarlamentarul liberal Ramona Mănescu.

‘PNL îşi propune să fie mult mai prezent în diaspora. Este important ca un partid să se ocupe şi de politica externă, nu doar de cea internă, dar şi de nevoile cetăţenilor romāni care trăiesc în afara graniţelor.

Alături de proiectele în care PNL doreşte să se implice împreună cu comunitatea romānilor din Italia, un acord cu formaţiunea condusă de Fini ar aduce o valoare adăugată din perspectiva sprijinului pe care comunitatea romānilor îl poate primi inclusiv în plan legislativ’, se arată în comunicatul citat. Potrivit aceleiaşi surse, Ramona Mănescu a participat la sfārşitul săptămānii trecute la congresul FLI pentru a discuta despre un posibil acord între acest partid şi PNL.

‘Am discutat cu preşedintele Gianfranco Fini, cu liderul grupului parlamentar al FLI, Italo Bocchino (foto), cu senatorul Candido De Angelis şi deputatul Luca Belloti. Acest partid s-a înfiinţat într-un moment în care Italia are nevoie de o forţă politică dedicată rezolvării problemelor economice şi sociale, prin promovarea unor politici liberale care să aducă bunăstare.

PNL a susţinut şi va susţine întotdeauna integrarea socială şi politică a cetăţenilor romāni în ţările în care au ales să trăiască, iar din acest punct de vedere suntem în deplin acord cu politica pe care o promovează partidul condus de Gianfranco Fini. Pentru noi este foarte clar că atāt politicile liberale în domeniul economic cāt şi susţinerea integrării imigranţilor sunt şi în beneficiul romānilor care trăiesc în Italia’, spune Ramona Mănescu, în comunicatul de presă.

Citiţi în Gazeta Românească un interviu cu europarlamentarul PNL Ramona Mănescu, despre participarea sa la congresul FLI de la Milano

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Simon Florin, întreprinzator de succes: “Mi-am vândut casa la Bacău şi mi-am deschis firmă italiană”

ROMA/ Român acuzat că a violat o turistă americană