in

PSD Diaspora a mai deschis o filială în Spania, la Valencia

Duminică, 7 iulie 2013, a avut loc, în cadrul sediului PSPV PSOE Comunidad Valenciala, din Calle Blanquerias 4, Conferința de înființare a Organizației PSD Valencia. Conferința a fost un succes, mai ales pentru faptul că, după foarte mult timp, PSD reușește să înființeze o structură oficială în Valencia. La lucrările conferinței au fost prezenți, din partea PSPV – PSOE Comunidad Valenciana, Joan Calabuig, secretar general PSOE Valencia, Wilson Ferrus Peris, secretar general de integrare, emigrare-imigrare PSOE din Comunitatea Valenciana, precum și un număr important de invitați spanioli, reprezentanți ai PSOE.

Din partea PSD Spania au participat președintele, Marius Vili Sârbu, președintele executiv, Serbu Cătălin, și reprezentanți ai mai multor organizații locale PSD Spania. Cu această ocazie, Marius Vili Sârbu, președinte PSD Spania (foto), a declarat: “Sunt impresionat de primirea făcută de către colegii socialiști spanioli din Valencia, și de frumoasele cuvinte ale domnilor Joan Calabuig Rull si Wilson Ferrus Peris, la adresa activității socialiștilor români din Spania. De asemenea, vreau să o felicit pe colega mea, Gabriela Deaconescu, președinte al PSD Valencia, pentru efortul organizării unui eveniment atât de important ca cel de azi și transmit toată aprecierea mea noii echipe a PSD Valencia. Mulțumesc, de asemenea, colegilor din PSD Madrid, PSD Meco, TSD Spania, OFSD Spania, PSD Zaragoza, PSD Alcorcón Diaspora pentru că au fost și sunt prezenți la evenimentele colegilor lor din Comunidad Valenciana”.

Trebuie menționat faptul că fiecare organizație nou înființată în timpul acestui mandat al conducerii PSD Spania își întemeiază activitatea pe un proiect politic serios, bazat pe realități locale, și centrat pe obiectivele generale ale PSD Spania, obiective care vizează întreaga comunitate a românilor din Spania, nu doar membrii PSD.

Biroul Politic Executiv al PSD Valencia, votat și validat în cadrul Conferinței, este format din:

  • Președinte: Gabriela Deaconescu
  • Secretar executiv: Daniela Huminic
  • Vicepreședinti : Banica Adrian Ion, Iacob Daniel Patrut Gheorghe Valentin Membri: Lemnaru George Adrian Onofras Viorel

Președintele ales al PSD Valencia, Gabriela Deaconescu, a declarat: “Înființarea PSD Valencia este, în sine, un proiect îndrăzneț pentru că, până acum câteva luni, lumea nici nu știa de existența Partidului Social Democrat în comunitatea valenciană. Am pornit pe un drum care nu va fi usor, va fi o muncă foarte grea, dar acest lucru nu mă sperie, ci reprezintă o provocare, pentru că lucrurile mărețe se realizează cu trudă. Am mare încredere în echipa aleasă și, începând chiar de azi, împreună facem PSD!”.

Biroul de presă, PSD Diaspora

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Doi români, ținta unui italian furios și înarmat. Miracol: o icoană a deviat glonțul

Primarul din Vicenza, zis „șeriful roșu”, vrea să scape orașul de romi: „Să intervină Ambasada României!”