in

PSD merge pe candidați 100% din diaspora: ”Sunt persoane tinere, cunoscute și respectate în comunitățile de unde provin”

PSD Diaspora a votat astăzi lista candidaților în diaspora pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Surse din cadrul organizației ne-au declarat că ”lista cuprinde în proporție de 100% doar români din diaspora. O vom face publică imediat ce va fi validată și de comisia partidului”.

În privința zvonurilor că pe lista vor apărea persoane de la București (ex. cântăreața Ionela Prodan), aceleași surse ne-au informat că ”Nici vorbă de așa ceva. Acele informații veneau de la persoane care doresc să răspândească informații false. Doamna Prodan nu figurează pe listele de candidați în diaspora.

Nu au fost oferite detalii despre primii doi pe listele de la Cameră sau Senat dar sursele menționate au dorit să garanteze că ”sunt persoane vechi în diaspora, cunoscute și respectate în comunitățile de unde provin, atât în politica, cât și în asociaționismul de calitate.”

”Singurele detalii pe care vi le mai oferim sunt acelea că listele vor conține persoane tinere, cu o medie de vârstă sub 40 de ani și nu doar bărbați, așa cum am văzut la alte partide”, au mai completat.

Mihai Voicu, cel care s-a opus votului electronic, și ”nemuritorul” Viorel Badea, propunerile PNL pentru Diaspora

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chiftele de orez cu cașcaval

Crimă la Novara, i-a tăiat gâtul partenerei și s-a predat: «M-a supărat tare, tare, tare»