in

Raeţchi (PNL Diaspora): Culmea aroganţei lui Ponta, numirile la PSD Diaspora şi TVR

Purtătorul de cuvânt al PNL Diaspora, Ovidiu Raețchi, a afirmat azi că numirea unui deputat trimis în judecată pentru dare de mită, aflat sub control judiciar, cu interdicție de a părăsi țara, la conducerea PSD Diaspora reprezintă culmea aroganței pe care Victor Ponta poate să o arate în raport cu românii care muncesc și trăiesc în străinătate.

Noul șef ales la PSD Diaspora nu va putea să-și viziteze filialele: cercetat pentru mită, are interdicție de a ieși din țară

Cătălin Rădulescu şi Bogdan Stanoevici

„Când te gândești că Victor Ponta și colegii săi au inventat tot ce era de inventat în materie de sfidat Diaspora, observi totusi că resursele lor creative sunt nesecate.

Am aflat cu stupoare că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost numit la șefia PSD Diaspora. O numire onorabilă dacă ignorăm, totusi, o problema de mobilitate legală a domnului Rădulescu, care este trimis în judecată pentru dare de mită, se află sub control judiciar și are… interdicție de a părăsi țara.

Este probabil o solutie pentru a bloca total dialogul PSD cu românii din strainatate: nu putem veni la voi, nu ne lasă judecătorii.

Eventual se poate miza pe cartea victimizarii: pesediștii ar lucra pentru românii din Diaspora, dar sunt victime politice ale procurorilor anticorupție.

Ar putea totuși exista un efect benefic al acestei numiri uluitoare: domnul Rădulescu va susține probabil votul prin corespondență, fiind în imposibilitatea de a călători.

Raețchi a adăugat că aceasta nu este singura numire controversată prin care Ponta își dovedește lipsa de respect pentru Diaspora: Bogdan Stanoevici, fostul ministru delegat pentru românii de pretutindeni, s-ar pregăti pentru șefia TVR.

„Aproape la fel de interesantă este și o altă numire pe care PSD se pare că o pregătește la șefia TVR: Bogdan Stanoevici, pion important al lui Ponta în blocarea votului în străinătate și care susținea că românii care cereau să voteze sunt „agitatori care se infiltrează pentru a intra în conflict”.

 


 

Deputatul Raețchi, primele reacții la noua lege electorală: ”Vot uninominal și mai mulți parlamentari pentru Diaspora”

Raeţchi (PNL): „Ce vrea diaspora când vom ajunge la guvernare: vot prin corespondenţă şi reprezentare în Parlament”

Deputatul Raeţchi: Banii folositi de ministrul Stanoevici ”Nu Știu”, utilizați pentru un fond special dedicat românilor din Diaspora

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Udrea reclamă România la CEDO: „Stai în cameră cu gândaci care se urcă în patul tău”

Preşedintele Iohannis s-a îndrăgostit de Italia: a doua vizită va fi la Milano şi Vatican, întâlnire cu românii din Nord