Menu
in

Războiul din PSD Diaspora s-a mutat în Spania: ”Alegeri secrete într-o locație securizată cu pază privată”

În urma alegerilor prezidențiale din data de 16 noiembrie, a înfrângerii dureroase a PSD-ului și mai ales având în vedere modul în care s-a votat în Diaspora, în Spania dezastrul continuă: cel care a deținut funcția de președinte al PSD Spania și care în mod repetat s-a dezis de viața politică, Marius Vili Sarbu, demisionar cu repetiție și marioneta lui, Serbu Cătălin, care în timpul alegerilor era președinte interimar la organizația PSD Spania  își fac din nou apariția pe scena publică cu încă o acțiune controversată și reprobabilă.

Cu toate că nu  pot demonstra ce au făcut ei pe timpul mandatelor  pentru a îmbunătăți imaginea PSD-ui în Diaspora, pentru a coopta noi membri și simpatizanți sau ce proiect au avut când și-au dorit și au luat funcțiile pe care le ocupă complet nestatutar și neregulamentar, susținuți  fiind de personaje cu funcții de la București și de demisionata acum Arhire Stela secretar general în PSD Diaspora, aceștia doi continuă acțiunile lor de dubioasă insistență și peste limita oricărui bun simț.

în foto (sursa: serbucatalin.blogspot.com): Serbu Cătălin, Marius Vili Sârbu, Stela Arhire


În acest context tulbure în care s-au distrus și pierdut și discreditat în urma unei dezastruoase conduceri majoritatea organizațiilor din Spania am trimis contestații și memorii la PSD România  însă nici până în acest moment nu am primit vreun fel de răspuns.

Activitatea mea politică în cadrul partidului este cunoscută și în cadrul grupului român format în interiorul  Partidului Socialist din Spania.

Deși acești doi indivizi, Marius Vili Sîrbu și Cătălin Șerbu, au abuzat de funcții și de faptul ca nimeni nu le-a cerut socoteală, conducând nestatutar și discreționar, procedând la suspendări, excluderi și avertismente date după bunul plac, inclusiv mie ca președinte al organizației PSD Madrid precum și a altor președinți de organizații fără nici un fel de motive acum mai combină una nefăcută.

Ceea ce vreau sa aduc in atenția opiniei publice este faptul ca in loc să-și recunoască vina și să-și depună mandatele politice, acești doi indivizi Marius Vili Sîrbu și Catalin Șerbu, astăzi organizează alegeri la PSD Madrid pentru funcția de președinte și surpriză:  iși depune candidatura același dublu demisionar Marius Vili Sîrbu.

Ei doi au organizat o întâlnire cu pretenție de adunare generală, cu mai puțin de 10 persoane din organizația PSD Madrid care are mai mult de 100 de membri în evidență, într-o locație securizată cu pază privată și cu acces doar pe lista întocmită de ei doi.

O golănie ! Care Statut ? Care Regulament ? Care caracter ?

Cred ca înainte de orice candidatură la vreo funcție în acest partid ei trebuie sa-și facă mai întâi o autoanaliză a activității lor politice și a realizărilor dar mai ales a eșecului votului din 16 noiembrie și a distrugerii întregii organizații teritoriale PSD Spania. Ceea ce ei au făcut în organizația noastră nu a fost decât dezbinare si învrăjbire între puținii oameni care au mai rămas activi și care au încercat să mai facă ceva pentru romanii care trăiesc departe de casă.

Acești doi indivizi au fost mai interesați de asociațiile pe care le dețin și de sifonarea în buzunarele proprii a fondurilor DRP pentru proiecte lipsite de importanță și relevanță în comunitate.

Ion Brîndușescu
Președinte PSD Madrid

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version