in

Șeful PSD Diaspora ”lovește” din nou: ”Jeguri, sunteți zero pentru mine, jurnaliști de doi bani”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, președinte al organizației PSD Diaspora, ”lovește” din nou, de astă dată arătându-și și latura vulgară, nu doar cea penală. După vestea condamnării la un an și jumătate de închisoare, politicianul își descarcă nervii și frustrările pe ziariști. Într-o altercație cu un jurnalist argeșean, care îi atrăsese atenția asupra unor greșeli de ortografie, parlamentarul i-a trimis un mesaj halucinant:

”Jegurile și Securiștii (scris cu majusculă, sic!) se uită la Greșelile gramaticale care apar uneori din cauza neatenției și stării în care ești. Nu dau doi bani pe aceste jeguri, sunteți zero pt mine jurnaliști de doi bani, nu vă datorez nimic, voi îmi datorați mie pt că puteți scrie și vorbi liber pt că mi-am riscat eu viața la revoluție pt voi jegurilor”.

 

 

”Plâng într-una”, se tânguia parlamentarul, lovind letal biata gramatică a limbii române. Legat, domnule! Nu dumneata, cuvântul! „Întruna”, adică „neîncetat”, „neîntrerupt”, „fără oprire”! În contextul dat, cuvântul este adverb și se scrie legat. Nu dau aici lecții de gramatică unui individ ca Rădulescu Cătălin. Nici nu mă cobor la limbajul de mahala al președintelui PSD Diaspora. Doar întreb: având în vedere antecedentele similare ale lui Rădulescu Cătălin, cum este posibil ca PSD să susțină un om cu un asemenea limbaj? De ce îl tolerează Liviu Dragnea?” a scris jurnalistul Mihail Paul Codunaș, de la publicația epitesti.ro.

”Vă vine să credeți că un individ cu un asemenea limbaj este deputat de Argeș în Parlamentul României și președintele PSD Diaspora?”, se întreabă, pe deplin justificat, jurnalistul.

Rădulescu este un politician mereu prezent în paginile publicațiilor românești din țară și diaspora. Nu pentru inițiativele legislative sau o bogată activitate alături de social-democrații românii din străinătate, ci pentru faptul că agață fete pe Facebook și le face propuneri indecente, că e mare amator de site-uri conspiraţioniste legate de civilizaţii extraterestre sau despre faptul că tremură de frica refugiaților. De asemenea, el crede că extratereştrii sunt prezenţi pe Pământ şi conduc lumea.

Recent, deputatul PSD Cătălin Marian Rădulescu a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la un an și șase luni închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția.

Oare ce ne mai pregătește pentru viitor?

Andi Rădiu


 

Citește și:

PSD Diaspora are un președinte penal: deputatul Rădulescu, condamnat la un și jumătate cu suspendare

Șeful PSD Diaspora crede că extratereştrii sunt prezenţi pe Pământ şi conduc lumea: ”Am simțul RAFINITĂȚII”

VIDEO – Șeful PSD DIASPORA tremură de frica refugiaților: „Dacă cineva pune o bombă?”

Președintele PSD Diaspora A EXPLODAT: «PSD a fost ocupat de cooperativa masonică-securistă, care a acţionat ca o mafie ordinară»

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primul candidat român la consiliul general al Romei face un apel: «Înscrieţi-vă pe listele electorale»

Pesticidele din alimente, un pericol. Iată cum să ne protejăm