in

Tensiuni în cadul organizației PNL Diaspora, noile alegeri duc la demisii în bloc ale liberalilor din Cipru

Mai multe reacții în mediile virtuale au scos la iveală în ultima perioadă o anumită tensiune în cadrul filialelor PNL din diaspora, reacții care țin de alegerile care au loc în această perioadă, în diferite țări. Noile conduceri vor participa la Congresul PNL, ce va avea loc la 25 septembrie, în urma căruia va fi aleasă noua conducere.

Prima reacție publică a fost trimisă la redacția noastră din partea filialei PNL Cipru, prin care au fost anunțate demisii în masă ale conducerii și ale membrilor. Iată comunicatul:

Biroul de conducere al FILIALEI PNL DIASPORA CIPRU și-a anunțat DEMISIA ÎN BLOC, datorită neconcordanței între principiile și valorile pe care și le-au asumat în acest mandat și principiile care le-au fost direcționate de către conducerea filialei PNL Diaspora. Conducerea filialei PNL Diaspora Cipru acuză că li s-a îngrădit dreptul la libera exprimare de catre președintele organizației.

Organizația trage un semnal de alarmă către celelalte organizații din diaspora, care nu sunt susținute și sunt căutate după propriile interese de către președintele organizației, Viorel Badea.

”Conducerea filialei PNL Diaspora  și-a asumat față de comunitatea românilor din Cipru că va fi susținută și atentă la problemele acesteia, dar în momentul în care noi am solicitat ajutorul conducerii a existat o discrepanță între promisiune și realitate.” Ștefan Daniel-Laurențiu- secretar general PNL Diaspora Cipru

”Eu. Georgel Popovici, mă consider un cetățean liber de la revoluția din 1989. Am intrat în politică și in PNL pentru a schimba în bine România și a-mi aduce aportul la bunăstarea comunității  românilor din Cipru. Atât timp cât cineva din conducerea PNL Diaspora pune presiune pe exprimarea votului meu de cetățean liber îmi prezint demisia din funcția de președinte a filialei PNL Diaspora Cipru.”- Georgel Popovici-președinte PNL Diaspora Cipru

”Principalul motiv al demisiei noastre este lipsa de susținere și îndrumare din partea președintelui PNL Diaspora, Viorel Badea.”- Isabella Pissas-vicepreședinte PNL Diaspora Cipru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.6]

Furate din Italia! Mafia microbuzelor cu seria șasiului modificată și numere de înmatriculare false, două autovehicule descoperite la Suceava

Italia elimină obligativitatea purtării măştii în aer liber din 28 iunie