in

UDRI şi-a ales conducerea. ”Am devenit atractivi pentru românii din toate colțurile Italiei”

Uniunea Democratică a Românilor din Italia şi-a stabilit biroul de conducere central. Astfel, conducerea UDRI este formată din: preşedinte fondator Gheorghe Raica, prim -vicepresedinte Adrian Chifu şi secretar general Pavel Croitoru.

Adrian Chifu: “Sunt foarte onorat de încrederea pe care mi-a acordat-o preşedintele fondator Gheorghe Raica. Vreau să-mi folosesc experienţa în folosul românilor din Italia. Am mare încredere atât în grupul de la centru cât şi în toţi membrii UDRI deoarece doar împreună putem reuşi. UDRI este la început de drum şi deja a devenit atractivă pentru românii din toate colţurile Italiei.

Președintele Gheorghe Raica (dreapta) împreună cu prim-vicepreședintele Adrian Chifu (stânga)


Vreau împreună cu echipa UDRI să deschidem filiale în toate oraşele italiene sau acolo unde există o comunitate numeroasă de români. Românii care trăiesc în Italia au nevoie de o speranţă iar UDRI este speranţa comunităţii româneşti. Sper să fim un model şi pentru românii stabiliţi în alte ţări. Vreau să colaborăm foarte bine atât cu autorităţile italiene cât şi cu cele române, Ambasada şi Consulatele din Italia, în folosul românilor “.

Pavel Croitoru: “ Sunt bucuros că fac parte din echipa UDRI. Sunt sigur că voi colabora foarte bine cu preşedintele fondator Gheorghe Raica şi cu prim-vicepreședintele Adrian Chifu. Mă bazez pe experienţa lor de consilieri locali, aleşi pentru al doilea mandat. Sper, aşa cum speră mulți români din Italia, că UDRI va fi un proiect de viitor pentru noi toţi“.

Gheorghe Raica : “ Echipa UDRI prinde contur. Sunt onorat de colegii care fac parte din conducerea centrală, oameni de calitate şi cu experienţă, aşa cum sunt Adrian Chifu consilier local în Verbania ales ca şi mine la al doilea mandat şi Pavel Croitoru secretar general. Sper ca împreună să facem din UDRI cel mai important proiect pentru românii din Italia“.

Comunicat UDRI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adrian Chifu: «Toţi consilierii locali trebuie să facă parte din Congres»

Cagliari, violonistul Valentin Furtună, acuzat că şi-a îndopat soţia cu somnifere pentru a-i lua averea