in

Un partid românesc va lansa aplicații pentru telefoanele mobile, inclusiv pentru românii din străinătate.

Preşedintele Noua Republică, Mihail Neamţu, a anunţat că formaţiunea va lansa mai multe aplicaţii pentru telefoanele mobile inteligente, transformând partidul în primul „digitalizat”, una dintre aplicaţii urmând să sondeze populaţia cu privire la cei mai „detestaţi” parlamentari.

În 2014, partidul ar urma să lanseze încă două aplicaţii, una „cu caracter educaţional” – care va oferi informaţii despre doctrinele politice – şi una „din zona votului electronic”, care va fi adresată membrilor partidului din Diaspora, anunță Mediafax.

Preşedintele Noua Republică, Mihail Neamţu, a declarat, într-o conferinţă de presă la Arad, că la congresul partidului, din 16 noiembrie, vor fi lansate câteva aplicaţii pentru telefoanele mobile inteligente, destinate atât membrilor, cât şi simpatizanţilor care vor să interacţioneze cu formaţiunea şi chiar cu conducerea centrală.

Potrivit lui Neamţu, cu această ocazie va avea loc „digitalizarea partidului”.

Vom fi primul partid digitalizat. Este vorba de aplicaţii pentru telefone cu Android şi Iphone, destinate celor care vor să se identifice pe o hartă electorală cu nişte valori. Prima aplicaţie va fi un fel de test doctrinar”, a spus Neamţu.

El a adăugat că o a doua aplicaţie lansată se va numi „Aplicaţia 300” şi va avea mesajul „Dă-l afară!”, urmând să sondeze populaţia cu privire la cel mai „detestat” parlamentar.

„Va fi o invitaţie pe care o lansăm tuturor consumatorilor de aplicaţii, să numească parlamentarul pe care-l detestă cel mai mult, pentru că e prost, leneş incompetent sau hoţ. Vom vedea astfel care sunt cei ce se califică cel mai mult ca parlamentar nedorit, dispreţuit”, a spus liderul Noua Republică.

O altă aplicaţie ce va fi lansată va oferi posibilitatea interacţionării cu preşedintele formaţiunii, iar a patra aplicaţie „va fi în zona validării liderilor”, urmând ca la evenimentele publice toţi cei conectaţi cu telefonul în reţea să aibă posibilitatea de a exprima online păreri despre discursuri sau despre felul în care s-au prezentat liderii.

„Acestea sunt mecasime democratice şi transparente de consultare permanentă a membrilor partidului şi a electoratului (…) Ne preocupă o comunicare smart, trendul pozitiv al societăţii actuale”, a mai spus Neamţu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Comoara lui San Gennaro pleacă pentru prima oară de la Napoli, va fi expusă marelui public la Roma

NAUFRAGIUL COSTA CONCORDIA: Moldoveanca Domnica Cemortan a recunoscut că a fost amanta căpitanului