in

Victor Ponta: PSD – partidul care a bătut Diaspora

PSD va fi timp de cel puţin 10 ani partidul care a bătut Diaspora în Piaţa Victoriei şi a gazat oameni, a declarat, la Buzău, preşedintele partidului Pro România, Victor Ponta, care a susţinut că primul lucru pe care ar trebui să-l facă viitorul lider al PSD este să-şi ceară scuze pentru ce s-a întâmplat pe 10 august.

„Am fost membru PSD 16 ani, până m-a dat Dragnea afară, n-am văzut niciodată această ură pe care o simt acum, ura este contra lui Dragnea, dar se duce la PSD. Numerele faimoase de înmatriculare nu erau cu Dragnea, erau cu PSD. Foarte mulţi oameni spun că au votat PSD 20 de ani, dar nu vor mai vota niciodată după ce au văzut ce se întâmplă. Plus că sunt lucruri foarte grave, cum a fost chestiunea din 10 august. M-am înscris în PSD în 2001 şi tot mi-au reproşat oameni, la 10 ani după evenimente, că m-am înscris în partidul vinovat de mineriade”, a spus Ponta, conform Agerpres.

În opinia sa, din punct de vedere politic acest efect va dura mult timp de acum înainte „dacă ministrul Carmen Dan va fi ţinută în continuare în braţe de actuala conducere a PSD”.

„Dacă mâine nu ar mai fi Dragnea preşedinte la PSD şi ar fi oricine altcineva, primul lucru pe care ar trebui să-l facă este să îşi ceară scuze pentru ce s-a întâmplat pe 10 august. Acesta este primul lucru, dar nu văd astăzi în PSD un lider capabil de aşa ceva”, a precizat Victor Ponta.

Ponta recunoaște că Diaspora e bătaia de joc a PSD și PNL: ”Nu e, domnule, niciun proiect. Doar niște schițe”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Diaspora fără pensie specială. Fost plutonier în Armata Română, ajuns cerșetor în Italia. Curăță gratis spațiile verzi din Roma

Neonazistul italian care a împușcat 6 imigranţi la Macerata, condamnat la 12 ani de închisoare