Menu
in

Viorel Badea şi-a lansat campania electorală la Chişinău: “Nu fac promisiuni electorale”

Candidaţii Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru funcţiile de parlamentari de diaspora – pentru Camera Deputaţilor colegiul uninominal 2, Eugen Tomac, şi pentru Senat colegiul uninominal 1, Viorel Badea – şi-au lansat luni seara campania electorală la Chişinău, la Teatrul Mihai Eminescu, transmite Agerpres.

Viorel Badea a declarat că nu face promisiuni electorale, dar va continua să lupte în Parlamentul României pentru interesele românilor din Republica Moldova. "Vom continua cum am început şi chiar mai mult decât atât. Ne vom bate şi la Chişinău, ne vom bate mai cu seamă în Parlamentul de la Bucureşti, unde am reuşit să susţinem interesele celor de aici", a declarat el.

Mai multe personalităţi din România şi Republica Moldova, printre care europarlamentarul Elena Băsescu, primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, fostul disident din închisorile din Transnistria Alexandru Leşco şi-au exprimat susţinerea pentru cei doi candidaţi.

Nu se cunoaşte cu exactitate câţi cetăţeni români locuiesc în Republica Moldova, dar potrivit unor date ar fi vorba de câteva sute de mii. La alegerile parlamentare din 9 decembrie în Republica Moldova vor fi deschise 14 secţii de votare, dintre care trei la Chişinău.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version