in

William Brînză: “Am pregătit un program de sprijin pentru afacerile românilor din străinătate”

Deputatul William Brînză a declarat că autorităţile de la Bucureşti au pregătit un program prin care doresc să sprijine românii din străinătate să-şi deschide propria afacere.
“Românii din afara graniţelor ţării vor fi sprijiniţi să-şi deschidă mici afaceri în ţările de adopţie, prin intermediul cărora să promoveze produsele româneşti”- a declarat deputatul, într-un interviu acordat cotidianului “Evenimentul Zilei”.

El a mai precizat că proiectul a fost deja elaborat de guvern şi aşteaptă să fie concretizat în cel mai scurt timp. "Deja este într-o fază finală. Va fi prezentat ministrului Economiei şi premierului Emil Boc” a mai precizat deputatul PDL.

"Este o propunere susţinută şi de oamenii de afaceri din străinătate, prin intermediul căreia îi putem aduce în ţară pe românii care îşi doresc acest lucru, dar în baza unui plan concret, acela al atragerii marilor investitori străini în România care, odată veniţi pe piaţa noastră să îi aducă şi pe românii cu care lucrau în străinătate. Beneficiile acestui acord ar fi de ambele părţi. Partea străină va lucra cu oameni care cunosc deja managementul şi limba, iar partea română îi va integra pe piaţa forţei de muncă", a promis Brînză.

Citeşte interviul integral AICI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ramona Bădescu: Prea multă nuditate în România, în Italia “e mai mult bun simţ”

Cine este Sir George Iacobescu, primul român decorat de către Regina Elisabeta a II-a