Menu
in

Battipaglia, român de 62 de ani, externat din spital, intră în comă și moare

Moare după nouă luni de comă și plimbări continue din spital în spital. Privind cazul lui Manea Florea, românul de 62 de ani victimă a unui presupus caz de malpraxis, procuratura din Salerno, după denunțul rudelor, a deschis un dosar cu autor necunoscut.

Totul a început la ora 21 pe 29 iunie anul trecut, când bărbatul a acuzat o stare de rău. Soția lui Florea Manea a alertat 118 care l-a transferat pe bărbatul de 62 de ani la spitalul din Battipaglia: «Din acea seară – povestește soția bărbatului în denunțul prezentat carabinierilor – soțul meu nu și-a mai revenit. La Urgență i-a fost făcută o tomografie și i-au fost administrate câteva medicamente, la 2.48 a fost externat, însă nu ne-am mai întors niciodată acasă împreună».

Femeia explică că soțul s-a prăbușit la pământ încă dinainte să poată ieșit din spital, sub privirea unei prietene care se dusese cu ei la spital.

Apoi calvarul în diferite structuri sanitare ale regiunii. Rudele, care s-au adresat avocaților Carmine Gallo și Veronica Masucci, vor să știe ce s-a întâmplat exact. Le-a creat suspiciuni faptul că solicitarea de a primi copia fișei medicale de la spitalul din Battipaglia a rămas în mod nejustificat fără răspuns.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version