in

Canada se pregătește să ridice vizele pentru români pentru a nu risca acordul de liber-schimb cu UE

Canada se pregătește să ridice vizele pentru români pentru a deschide drumul ratificării acordului de liber-schimb dintre Ottawa și Bruxelles, scrie cbc.ca.

Potrivit presei canadiene, următorul pas pentru a ratifica acordul de liber schimb dintre Canada și UE este ridicarea vizelor pentru români și bulgari.

Săptămâna viitoare Ministrul Imigrației din Canada John McCallum este așteptat la Bruxelles pentru a rezolva problema vizelor pentru români și bulgari.

Acordul comercial al Uniunii Europene cu Canada trebuie aprobat de toate parlamentele naționale, a anunțat marți Comisia Europeană, ceea ce permite României și Bulgariei să blocheze acordul în lipsa unei liberalizări a regimului vizelor pentru cetățenii lor în cazul în care guvernele de la București și Sofia vor opta pentru o astfel de variantă.

Decizia executivului comunitar ar fi menită să infirme acuzațiile că astfel de acorduri sunt pline de prevederi secrete și concepute în principal în beneficiul marilor companii.

CITEȘTE ȘI:

Canada a decis: România şi Bulgaria NU întrunesc condiţiile pentru a beneficia de eliminarea vizei

 

O tânără de origine română, din Italia, o caută pe sora ei, adoptată în Canada

Noi șanse de emigrare în Canada: noua poartă se numeşte ”Express Entry”

O româncă din Canada ar putea face parte din primul echipaj care va coloniza planeta Marte

Canada îngrijorată de migraţia ilegală a romilor: 67% dintre cei care au cerut azil, au comis infracţiuni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Căsătoria între ortodocși și ne-ortodocși este INTERZISĂ, iar cea dintre ortodocși și ne-creștini este ABSOLUT INTERZISĂ. Document oficial

Italianul care a ucis și fiert un copil român în sodă caustică a încercat să se sinucidă