in

Concurs pentru românii din diaspora: ”Un vot de speranță”

AJRP (Asociația Jurnaliștilor Romni de Pretutindeni) și ASARS (Asociația Scriitorilor și Artiștilor Romani din Spania) lansează concursul internațional de lucrări scurte (reportaj, interviu, eseu) pe tema: Un vot de speranță.

Exprimați-vă gândurile sau aspirațiile în privința puterii votului, ce ar trebui să însemne el, de ce e important, de ce fiecare ar trebui să se preocupe de soarta țării sale în momentele importante ca alegerile electorale, și de ce un vot contează, de ce este importantă implicarea fiecărei persoane în a aduce speranță generațiilor prezente și viitoare prin prezența la vot.

Condiții de participare la concurs:
1. Vârsta minimă de participare la concurs este de 17 de ani.
2. Lucrarea trimisă (reportaj, interviu, eseu) trebuie să fie scrisă în limba romnă și trebuie să fie scrisă de către o singură persoană. Lucrările realizate de către coautori nu sunt acceptate.
3. Nu sunt acceptate lucrări care promovează partide sau părți politice, ura sau xenofobia, scopul concursului este de a promova spiritul civic al cetățeanului.
4. Lucrările trebuie să fie cât mai autentice, fără a se recurge la copiat sau plagiat. De asemenea să nu fie sau să nu fi fost publicate în altă parte.
5. Materialul va conține între 600 și 1000 de cuvinte.
6. La sfrșitul lucrării să includeți numele complet, localitatea și țara, adresa de email, vârsta și profesia.
7. Dreptul de autor al lucrărilor acceptate va fi încredinţat organizatorilor.


TERMEN LIMITĂ
Lucrările trebuie primite până în data de 15 martie (inclusiv) pe adresele de email: [email protected] sau [email protected]

PREMII
Concursul oferă 3 premii stabilite în urma consultării juriului format din 3 membrii AJRP și 2 membrii ASARS care vor nota fiecare dintre lucrări.

Premianții vor primi diplome din partea AJRP și ASARS. Numele caștigătorilor vor fi menționate pe paginile de internet ale AJRP și ASARS, și de către partenerii media ale acestor asociații.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

DRP, iată cine este noul secretar de stat, în locul lui Stejărel Olaru

Băsescu revine în viaţa publică: „Am încredere în Elena Udrea”