in

JO Rio 2016 – Horia Tecău și Florin Mergea s-au calificat în optimi la dublu, după o victorie categorică

Calificare uşoară pentru cuplul Mergea/Tecău, în turul secund de la Jocurile Olimpice de la Rio. Românii au trecut în manşa inaugurală, la capătul unei partide care a durat o oră şi 10 minute, de cuplul Delbonis/Duran (Argentina), scor 6-3, 6-2.

Favoriţi numărul cinci, cei doi sportivi ai noştri şi-au pierdut o singură dată serviciul, la scorul de 2-2, în manşa inaugurală. Au revenit imediat şi au făcut rebreak-ul, iar din acel punct au controlat de o manieră categorică partida.

Cei doi români au avut procentaje mai bune la punctele făcute cu ambele servicii, au avut patru aşi şi mai multe puncte direct câştigătoare (8-6), în timp ce raportul la erorile neforţate a fost egal, 4-4, potrivit site-ului competiţiei.

În faza optimilor de finală, Tecău şi Mergea vor da piept cu perechea Santiago Gonzalez/Miguel-Angel Reyes-Varela (Mexic). Aceştia, deşi plecau cu a doua şansă în disputa cu perechea Inglot/Fleming, au obţinut o victorie categorică, scor 6-3, 6-0.

Pe partea de tablou a lui Mergea şi Tecău se află două perechi redutabile. Brazilienii Melo/Soares (favoriţi trei) ar trebui să le fie adversari în sferturi, în timp ce francezii Herbert/Mahut (capi de serie numărul 1) ar urma să le fie opozanţi în penultimul act, scrie digisport.ro.

CITEȘTE ȘI:

JO Rio 2016 – Marian Drăgulescu și Andrei Muntean, în finală la sărituri și paralele!

Jocurile Olimpice 2016 debutează astăzi. Vezi componența delegației României

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

JO Rio 2016 – Marian Drăgulescu și Andrei Muntean, în finală la sărituri și paralele!

Monica Niculescu, în turul 2 la Rio. Prima victorie la simplu pentru România în istoria JO