in

PSD Diaspora cu o nouă conducere: ”Asistăm la impunerea unei democrații bazate doar pe ranchiună și linșaj politic”

Asistăm în ultimele ore la o campanie de impunere în România a unei democrații originale bazate doar pe ranchiună și linșaj politic, jumătăți de adevăr, informații trunchiate, manipulare, exploatarea impactului emoțional și nu în ultimul rând a interpretării și aplicării legii în funcție de necesitate și presiuni politice.

Scopul final al acestor acțiuni pare să fie anularea, discreditarea si mutarea atenției de la ultimele măsuri economico-politice pozitive din ultimela perioadă (scăderea TVA pentru alimententele de bază la 9%, dublarea alocației pentru copii, legea insolvenței persoanelor fizice care nu mai pot fi executate silit pentru o perioadă de cinci ani de către băncile creditoare, codul silvic care împiedica jaful și distrugerea pădurilor și interzice exportul de buștean și cherestea și crează premizele dezvoltării industriei locale de prelucrare a lemnului și implicit duce la apariția de noi locuri de muncă, și codul fiscal care ajută toți oamenii de afaceri și toate companiile din România.

Sunt la vedere mișcările împotriva evoluției firești și a statului de drept peste principiile democrației precum și prin exercițiul puterii bunului-plac bazat pe repetarea insistentă a minciunii. Justiția așa-zis independentă lucrează acum preferențial. Lucrurile bune puse în practică de către Guvernul PSD și actuala majoritate sunt minimalizate, ridiculizate sau ignorate. Legea insolvenței personale, Codul Silvic, creșterea economică peste previziunile asumate, dublarea alocației pentru copii sunt considerate irelevante de către o minoritate fără substanță și susținere care are un singur țel: preluarea puterii prin orice mijloace inclusiv prin sacrificarea primului principiu al democrației – votul popular.

Și cum democrația nu permite domnia bunului-plac sunt folosite unelte alternative. Dacă înainte de alegerile din 2014 candidatul Victor Ponta era periculos pentru că ar fi acumulat puterea prezidențială și guvernarea, după evenimentele din decembrie 2014 exact aceeași situație cu președinte și guvern de dreapta par a fi rețeta succesului pentru România. Dacă la această formulă se adaugă influența serviciilor secrete și utilizarea procurorilor drept agenți electorali avem toate condițiile pentru a retrăi prigoana statului polițienesc de dinainte de 1989.

Atâtea sacrificii, atâtea generații irosite, atâta pribegie doar pentru a ne întoarce exact de unde am plecat ? Dacă mai puțin de 10% din românii care trăiesc în afara granițelor țării au ales sa voteze împotriva mersului firesc al istoriei și împotriva realizarilor socio-economice din ultimii doi ani și jumătate influențând emotional și negativ votul din decembrie 2014, considerăm că ceilalți 90% nu vor permite ca printr-o lovitură de stat organizată de opoziția PNL-istă de rit PDL-ist împreună cu binomul SRI – DNA să se repete ceea ce s-a petrecut până în anul 2012 ca salariile și pensiile să fie tăiate, ca școlile și spitalele să fie închise și ca toate categoriile sociale din România să fie umilite și învrăjbite de către partidele de dreapta.

In decembrie 1989 românii au murit pentru libertate, pentru ca numai prin vot popular să se poată stabili cum se conduce politic țara și pentru alegerea parlamentului în mod democratic de către popor și nu pentru ca instituții sau structuri de forță și represiune să decidă mersul istoriei și destinele oamenilor prin metode staliniste și fabricare de dosare celor ce după calculele lor ar trebui înlăturați. Organizația PSD Diaspora reconstruită și reformată pe principii de meritocrație, democrație, comunicare, informare corectă, transparență și ancorare în realitate se va implica activ în politica românească cu scopul de a da voce și greutate cât mai multor cetățeni români din străinătate.

PSD Diaspora
Președinte
Deputat Cătălin Marian Rădulescu

Secretar General
Constantin Ciprian Manoliu

Organizațiile Teritoriale PSD Diaspora:
Italia, Spania, Republica Moldova, Marea Britanie, Franța, Grecia, Germania, Belgia, Norvegia, Israel, Ungaria, USA.

Moțiunea de cenzură pe tema votului în diaspora: „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Moțiunea de cenzură pe tema votului în diaspora: „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!”

Robert Răducescu, PNL Italia: ”Eliberați România de dictatura ciumei roșii! Alungati-l pe Ponta! Trăiască România liberă!”