in

Româncă devenită celebră la Carnavalul de la Veneţia: ”Se aduna lumea să-şi facă poze cu mine”

O tânără de profesie designer, din Alba Iulia, a devenit celebră la Carnavalul de la Veneţia după ce mari agenţii de presă din lume şi ziare au publicat fotografii cu aceasta îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, scrie Adevărul.

Cristina Bica are 37 de ani şi a absolvit o facultate de Studii Europene şi un curs de design vestimentar. Pentru ediţia din 2018 a carnavalului de la Veneţia a pregătit o rochie specială, ”a la française”.

Îmbrăcată cu aceasta a ieşit pe străzile celebrului oraş italian şi a făcut senzaţie. Fotografii cu tânăra din Alba Iulia au însoţit ştiri publicate de câteva dintre cele mai mari agenţii ale lumii cum ar fi France Presse, Reuters, dar şi de celebrul site de ”stock photograpy”, Getty Images. Alte poze au fost publicate de site-uri din Italia, precum şi pe pagina oficială a Carnavalului.

”Am vrut să fac şi eu nişte poze cu ultimul proiect, rochia «a la française», într-un cadru potrivit viitoarei ei destinaţii. Dar indiferent la ce oră am încercat, cum ne opream pe loc, cum se adună lumea să-şi facă poze cu mine ca la.. Carnaval!”, a spus Cristina Bica.

”Ar fi trebuit să spun fiecăruia: «Ştiţi, eu nu-s plătită de organizatori să fac asta, sunt designer şi vreau doar să-mi fac nişte poze cu rochia…» Dar pentru că nu ştiu s-o zic în chineză, arabă sau alte asemenea limbi, am preferat să «play along» şi să mă bucur împreună cu oameni din toată lumea de spiritul Carnavalului Veneţian!”, a completat Cristina Bica.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român și un senegalez, angajați la negru, morți la Castellammare: «I-am văzut ducându-se în mare și apoi urlând»

Chieti, furturi de 100.000 de euro, români arestați pentru tăinuire și deținere abuzivă de arme și muniții de război