in

Simona Halep a ajuns la Roma şi postează fotografii pentru fani

Simona Halep a aterizat duminică 8 mai la Roma direct de la Madrid, unde a câştigat un important turneu. Ajunsă pe locul cinci în clasamentul mondial, are şanse să câştige turneul Premier 5 de la Roma, desfăşurat în perioada 9-15 mai.

Simona şi-a anunţat sosirea la Roma pe reţelele sociale. A publicat o fotografie de la aeroport, apoi una de la hotel, pe bicicletă. În blugi, cu un pulover alb și un zâmbet total, a postat fotografii folosind hashtagul #Romaaa cu o inimioară.

La Roma are şanse să o învingă pe rivala ei dintotdeauna, Serena Williams, pe care ar putea-o întâlni în sferturile de finală.

Simona Halep (24 de ani, locul 5 în clasamentul mondial) participă în cadrul turneului WTA Premier 5 de la Roma, disputat pe zgură şi dotat cu premii totale în valoare de 2.399.000 de euro. Este favorita cu numărul 6 la câştigarea trofeului şi beneficiază de un prim tur liber. În runda secundă a competiţiei din capitala Italiei, românca se va confrunta cu învingătoarea din partida Sabine Lisicki (locul 44 WTA) – Daria Gavrilova (32 WTA).

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vrei cetăţenia italiană? Trebuie să ai multă răbdare: peste 200.000 de cereri în aşteptare

Nicoleta Pricop, exemplu de integrare. Sloganul meu: ”Nu cerem, nu primim!”