in

”Vă sparg fața”, video cu un român arestat de poliția italiană devine viral pe Facebook! Au procedat bine forțele de ordine?

Suntem în Florența, via Toselli. Videoclipul, care a devenit viral pe Facebook, a fost îndelung discutat pe rețelele de socializare. Filmul, făcut de o femeie și difuzat pe Facebook, a fost preluat de diferite publicații italiene.

Videoclipul original a fost de peste 15 minute. Dar pe siteurile diverselor publicații arată doar ultimele momente (vizionați videoclipul). Vedeți un cetățean (român în vârstă de 35 de ani scriu ziarele), probabil beat, țipând la polițiștii chemați pentru a interveni, românul dovedindu-se violent împotriva unei femei.

Polițiștii intervin, îl imobilizează folosind violența. Românul folosește expresii vulgare și îi înjură la rândul lui, amenințându-i. („Non mi rompere il caz…”… „Ma che caz… fate”. E ancora: „Vi spacco la faccia. Chiamate l’ambulanza che vi spacco la testa”).

Pentru comisarul Alberto Intini, acțiunea poliției a fost impecabilă. Doi dintre agenții au fost forțați să recurgă la un tratament medical.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Val de AGRESIUNI CONTRA STRĂINILOR, politica italiană tace, există o singură voce care le denunță

Tragedie zguduitoare a unei românce în Italia: A mers în cameră, a încercat să-l trezească, dar fiul ei nu mai răspundea…