in

A băut acid pe şantier, caz închis

A fost achitat de acuzaţia de a nu fi respectat normele de siguranţă la locurile de muncă. Adrian Munteanu, de origine română şi patron al unei firme de construcţii, a fost denunţat de tatăl lui după ce acesta din urmă a băut, pe un şantier, acid clorhidric. Pe 16 ianuarie 2013 a sosit achitarea pentru că “fapta nu există”, scrie “La Nazione”.

Faptele datează din mai 2008 când bărbatul, de 60 de ani, probabil din cauza unei erori dramatice, a luat o sticlă şi a băut acid. Bărbatul se afla la muncă într-un bloc din Seano unde firma fiului – la care era angajat regular – se ocupa de tencuit. Într-o zi de lucru, bărbatul a luat o sticlă în care credea că se afla vin pe care l-a adus de acasă şi a luat o înghiţitură mare.

Însă sticla era cea care conţinea acid clorhidric, care de obicei se utilizează în construcţii: cele două recipiente probabil erau unul lângă celălalt şi semănau. Fiul a fost cel care a chemat ajutoarele şi bărbatul a fost dus la spital şi operat fiindcă era necesară o traheoctomie.

La faţa locului au intervenit carabinierii din Carmignano împreună cu personalul de la Asl pentru siguranţa la locurile de muncă. Despre episod a fost informată procuratura, iar apoi tatăl şi-a denunţat fiul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Căsătorie cu un extracomunitar/ Cum se obţine cartea de şedere?

Gigi Becali riscă 11 ani de închisoare: „E strigător la cer!”