in

A lăsat ușa locuinței deschisă, apoi și-a pus nepotul să jefuiască două bătrâne, îngrijitoare română denunțată la Genova

O îngrijitoare, care și-a recunoscut vinovăția, a organizat un jaf în casa a două bătrâne, asistate de-ale sale, agresate în august la Genova Pontedecimo, punându-l să acționeze pe un nepot de 16 ani, care a fost arestat. Faptele au fost descoperite de poliție, după mărturia femeii, de origine română, prinsă la înghesuială pe timpul anchetelor.

Nepotul, potrivit acuzării, a fost avertizat privind ziua în care cele două bătrâne primeau pensia. A fugit cu o pradă de 700 de euro.

Adolescentul trebuie să răspundă pentru jaf agravat în complicitate în timp ce îngrijitoarea a fost denunțată și a primit interdicție de părăsire a domiciliului.

Faptele au fost comise pe via Beata Chiara: jefuitorul le-a înfruntat pe cele două femei, una bolnavă, de 86 de ani, constrânsă să stea la pat, și cealaltă de 78 de ani, pe care a pălmuit-o, a împins-o în pat, a amenințat-o și i-a luat banii. Anchetele poliției au plecat de la listele de convorbiri telefonice ale îngrijitoarei care, prinsă la înghesuială, a recunoscut că a lăsat ușa locuiței deschisă pentru a putea intra nepotul.


Citiți și:

Depresia omoară: îngrijitoare română de 30 de ani și-a pus capăt zilelor la Saltara

Brindisi, îngrijitoare română fură bijuteriile pensionarei invalide și încearcă să fugă în România, arestată de carabinieri

Jumătate dintre bărbații italieni ar lucra ca îngrijitori de bătrâni. Dispar ”badantele” române și filipineze?

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, găsit carbonizat după ce i-a luat foc baraca

FBI oferă 1 milion de dolari recompensă pentru un infractor român