Menu
in

Alcamo, român beat, își bate soția la sânge în fața copiilor, arestat de polițiști

Bărbatul care își bătea soția în fața copiilor a fost arestat la Alcamo (Trapani). Este vorba de Ilie Olaru, român de 36 de ani cu antecedente penale, vinovat de infracțiunile de rele tratamente în familie, vătămare corporală și amenințări împotriva soției și fiilor minori.

În noaptea dintre 23 și 24 mai, în jurul orei 1.00, la Sala Operativă a Comisariatului a sosit o cerere de ajutor pentru o ceartă în familie. Sosiți la fața locului, polițiștii au observat ieșind din locuință o femeie înlăcrimată și cu privirea terorizată, care se plângea de dureri în diferite părți ale corpului și își tampona capul cu un șervețel din hârtie impregnat cu sânge.

În ciuda stării de șoc, femeia a povestit că soțul ei a aruncat asupra ei, după o ceartă din motive neînsemnate, un scaun din fier provocându-i o rană la cap.

Intrând imediat în interiorul locuinței, agenții l-au găsit pe bărbat în stare evidentă de ebrietate, așezat în bucătărie împreună cu cei cinci copii cu vârstele cuprinse între 9 ani și 15 luni, înfricoșați și înlăcrimați.

La vederea polițiștilor, bărbatul a început să le adrese injurii lor, dar și soției lui, pe care a amenințat-o și a încercat să se năpustească din nou asupra ei. Românul a fost blocat și arestat pentru infracțiunile de rele tratamente în familie, vătămare corporală și amenințări împotriva soției și copiilor minori.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version