in

Alegeri 2011/ PSD, la mitingul de sfârşit de campanie al lui Fassino

Joi, 12 mai, a avut loc la Torino, în piaţa Castello, mitingul Partidului Democrat italian de inchidere a campaniei electorale pentru alegerile locale din 15 şi 16 mai, la care au fost invitaţi şi reprezentanţi ai Partidului Social Democrat (PSD) din România.

Alături de Pier Luigi Bersani şi candidatul pentru funcţia de primar al oraşului Torino, Piero Fassino, a fost prezent şi deputatul Cristian Rizea, preşedintele PSD Diaspora, care a transmis din partea preşedintelui PSD Victor Ponta, un mesaj de susţinere pentru candidatul PD Italia pentru primăria Torino.

Deputatul Cristian Rizea a solicitat cetăţenilor români din Torino să vină în număr cât mai mare la vot, pentru că „doar asa vor avea sansa de a decide viitorul comunitatii din care fac parte”- se arată într-un comunicat al PSD Diaspora.

Iată un fragment din mesajul trimis de preşedintele PSD, Victor Ponta, către cei prezenţi la întâlnire:

„Sunt convins că Piero reprezintă o şansă pentru Torino. Am încredere în el şi ştiu că întotdeauna a fost un prieten apropiat al României şi al românilor din Italia. În perioada cât a fost ministru a susţinut constant România şi a avut mereu o atitudine corectă şi deschisă faţă de românii din Peninsulă. Faptul că pe lista de consilieri a Partidului Democrat se află şi doi români este o dovadă certă a sprijinului şi a încrederii reciproce”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Florenţa/ Acord Popolo della Libertà- Partidul Democrat Liberal

24.000 de români înscrişi pentru a vota la alegerile locale