in

Alt caz de violență împotriva unei bătrâne: a bătut și jefuit o pensionară la Venezia

Petrică Suli, de 25 de ani, a fost arestat de Poliția de Stat din Venezia în România, în strânsă legătură cu Poliția română și cu Serviciul pentru Cooperare Internațională de Poliție, în executarea unui mandat european de arestare.

Românul a intrat într-o locuință din zona Marghera, Venezia, și când s-a trezit față în față cu bătrâna proprietară, R.G. de 82 de ani, nu a ezitat să o lovească cu violență în față. Apoi a cerut să i se spună unde se afla seiful, iar în final a închis-o pe femeie într-o cameră, legând-o și împiedicând-o astfel să iasă. Bătrâna a primit 7 zile de îngrijiri medicale pentru traumatism facial și contuzii multiple.

Bărbatul a sustras din locuință o bancnotă de 50 de euro, un lănțișor din aur cu cruciuliță și două inele din aur. Românul, care imediat după jaf s-a întors definitiv în România, a fost identificat în urma unei meticuloase anchete și a prelevării de probe efectuată de criminaliști în locuința bătrânei.

Petrică Suli fusese deja în trecut condamnat în România pentru omor și jaf, infracțiuni pentru care a ispășit 8 ani de închisoare.

IMAGINI ȘOCANTE la Milano, bătrâne lovite cu pumnii pentru a fi jefuite, român arestat – VIDEO


 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criză de muncitori în România după ce în ultimii ani tinerii au ales să emigreze. Investitorii ne ocolesc

«Râd când strigați negru», incident rasist pe un stadion din Italia trecut cu vederea de arbitri