in

Ancona, operaţiunea „Kajac”, bandă de proxeneţi anihilată

Operaţiunea Kajak a Echipei Mobile din Ancona, coordonată de Procuratură, s-a încheiat cu patru persoane arestate: doi fraţi români, Ion şi Constantin Taraivan, de 31 şi 32 de ani, o româncă de 22 de ani, Andra Silva Jităreanu şi un bărbat din Ancona care avea rol de şofer.


Operaţiunea s-a numit Kajak, de la numele unui interlop român mort pe care unul dintre arestaţi îl avea tatuat din respect şi admiraţie.

Este vorba de Mihai Pârvu, zis Caiac, fost campion la box, care a ajuns un interlop temut din Craiova.

El a fost asasinat în 2008.Primii trei se află la închisoarea din Montacuto cu acuzaţia de exploatare agravată a prostituţiei, în privinţa celui de-al patrulea – acuzat de favorizare – s-a luat măsura interdicţiei de părăsire a localităţii.

Un al cincilea subiect român încă este căutat.

Pentru Constatin Taraivan, pe numele căruia fusese emis un mandat internaţional de arestare precedent, acuzaţia este şi mai gravă: trafic de fiinţe umane pentru ducerea de fete din România în Franţa.

Fetele, foarte tinere, circa treizeci în cadrul anchetelor care au durat 4 luni, soseau în Italia cu autocarele până la Bologna şi apoi la Ancona, unde prestau pe Drumul statal 16 între Falconara şi Marina di Montemarciano dar şi în apartamente. Fiecare fată producea 6.000 de euro pe lună şi banda reţinea 95%.

Cei doi fraţi Taraivan au fost arestaţi pe 18 martie în locuinţa lor din cartierul Tavernelle, la Ancona. Jităreanu la Perugia, unde se mutase.

Operaţiunea antiprostituţie „Venere della Notte”. Româncă extrădată din Germania

Raket al prostituției la Torino – cifra de afaceri, circa trei milioane de euro anual. Treisprezece arestări

Trafic de românce la Milano, 19 arestați. Proxeneții le numeau ”capre” pe fetele traficate

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bandă de hoți, 47 de spargeri într-un an. După fiecare furt, salutau telecamera

„Nu închiriem musulmanilor”. Cetăţeni italieni, refuzaţi la Bologna