in

Anihilată banda spărgătorilor de garaje, furau din Perugia, Foligno și Spoleto, pradă de zeci de mii de euro

????????????????????????????????????

Banda era compusă din peste zece persoane. Recent au fost arestați ultimii componenți. Poliția din Perugia a încheiat o activitate de investigație care a anihilat banda.

În primele ore ale zilei de vineri, 22 iunie, ofițerii au arestat ultimii cinci hoți: C.D. și V.C.S. – cetățeni români născuți în 1980 și 1987 – și V.C., I.C. și M.C., trei moldoveni de 23, 50 și respectiv 30 de ani. Toți sunt acuzați că fac parte dintr-o asociație criminală care are drept scop furtul și tăinuirea.

Cei cinci tineri făceau parte din banda care, începând cu anul trecut, a început o activitate sistematică de furt din garajele din Perugia, Bastia Umbra, Foligno și Spoleto. Obiectul furturilor erau bicicletele, unelte de lucru și grădinărit, aparatele, produsele alimentare și așa mai departe.

În toamna trecută poliția a identificat și a arestat primele două persoane. Cu această ocazie a fost recuperat și materialul furat pentru o valoare totală de 30 mii de euro. Cu toate acestea, anchetatorii au simțit imediat că rețeaua era mult mai largă, continuând astfel anchetele. În februarie, alte 10 mii de euro de bunuri furate au fost descoperite. Acum au fost arestați ultimii componenți ai bandei.