Menu
in

Arestat la Londra pentru o crimă comisă în Sicilia în 2008

Agenţii de la Scotland Yard, în executarea unui mandat de arestare european, l-au reţinut la Londra pe cetăţeanul român Dimitrie Roşu, de 31 de ani, acuzat de uciderea unui conaţional de-al său, care a decedat în decembrie 2008 la Comiso, în provincia Ragusa.

Victima, Daniel Cârlan, agresată pe 24 noiembrie 2008 de trei români, a fost lovită în mod repetat în cap şi în alte părţi ale corpului cu bâte din lemn şi metal şi a murit după mai multe zile de agonie pe 9 decembrie 2008. Anchetele carabinierilor din Comiso au dus la identificarea a doi dintre agresori, iar un al treilea a reuşit să scape căutărilor.

Însă activitatea investigativă nu s-a oprit şi militarii, în contact constant cu Scotland Yard-ul prin intermediul Interpolului, au descoperit că anchetatul s-a refugiat în Regatul Unit la mama sa, care întreţinea o relaţie sentimentală cu un cetăţean britanic.

După mai multe luni de căutări şi de schimb constant de informaţii între departamentele investigative italiene şi londoneze, în sfârşit cercul s-a închis în mod definitiv şi în jurul tânărului de 31 de ani, arestat şi dus la penitenciarul din Londra în aşteptarea ordinului de extrădare în Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version