Menu
in

Au violat o italiancă de 55 de ani, doi frați români arestați la Sassano

Frații Daniel Cristian Ocu și Jasmel Ocu, de 25 și 23 de ani, au fost arestați cu acuzația de viol și vătămare corporală. Cei doi – potrivit anchetelor – au violat în trei ocazii o femeie italiancă de circa cincizeci de ani la Sassano. Cei doi au acționat în momente diferite și niciodată împreună, însă anchetatorii au reușit să descopere totul și să-i aresteze pe amândoi. Este vorba de muncitori forestieri români, de mai mult timp rezidenți în Italia.

Victima are 55 de ani și acum nu mai e persecutată de acei călăi care i-au făcut viața un infern. Ieșea rar din propria locuință de frică să nu-i întâlnească. Trimitea câte un vecin să-i facă cumpărăturile, în special când afară era întuneric. Era constrânsă să privească mereu împrejur și rămână singură cât mai puțin timp posibil. Coșmarurile nici măcar nu o lăsau să doarmă. A povestit anchetatorilor că «a văzut acei bărbați peste tot, ca pe niște fantome».

După luni de anchetele, încrucișări de date și supravegheri, carabinierii i-au arestat pe cei doi frați, doi muncitori forestieri, ambii cu antecedente penale, originari din România, care trăiesc în Vallo di Diano de câțiva ani. Sunt acuzați de viol și vătămare corporală. Judecătorul pentru investigații preliminare de la tribunalul din Lagonegro a emis mandat de arest preventiv după ce a analizat munca anchetatorilor.

Potrivit reconstituirii anchetatorilor, cei doi frați, între iunie și septembrie 2014, s-au făcut vinovați de trei episoade de viol asupra femeii, care în două ocazii a suferit și leziuni corporale.

Potrivit anchetelor, primul episod de abuz sexual ar fi avut loc pe o străduță dintr-o localitate din Vallo di Diano. Al doilea, noaptea, în locuința unuia dintre cei doi frați, în timp ce al treilea în locuința femeii. Fratele mai mare ar fi violat femeia de două ori, în timp ce cel mai mic o dată.

Faptele sunt strâns legate între ele: cel mai mare i-ar fi povestit celui mai mic despre ”experiența” sa în casa femeii de 55 de ani, celălalt s-ar fi dus imediat în căutarea victimei pentru a imita ceea ce comisese fratele.

Și-a violat fosta parteneră, român condamnat la Ragusa

Milano, a violat o studentă Erasmus: condamnat la 10 ani de închisoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version