in

Baboi, bossul prostituţiei, arestat la Roma. 100 de prostituate lucrau pentru el

Proxenetul Baboi din Craiova, un boss român de 44 de ani care gestiona prostituţia unor tinere conaţionale pe via Aurelia, viale Marconi şi via Cristoforo Colombo, a fost arestat la Roma. Arestarea a avut loc în noaptea dintre 12 şi 13 februarie în locuinţa boss-ului din Magliana. Reţinerea a fost efectuată după aproape trei ani de filări, anchete şi interceptări.

O sută de prostituate care lucrau în rotaţie în circa treizeci de locuri din apropierea unor benzinării gestionate de boss şi de colaboratorii săi, care în total aveau un profit de 30-40 de mii de euro pe lună.

Fetele, dintre care unele încasau chiar şi 500-700 de euro pe noapte, erau însoţite în fiecare seară la 21 pe trotuar şi erau recuperate dimineaţa la ora 6 de bărbaţii din organizaţie şi dacă vreuna încerca să se opună sau să-şi ţină bani, suferea violenţe şi ameninţări, chiar şi împotriva rudelor din România. Bossul legat de o organizaţie română cu tentacule în alte ţări europene, convingea tinerele conaţionale să emigreze cu promisiuna unei case, a unui loc de muncă şi a unor câştiguri.

Însă odată ajunse la Roma tinerele erau găzduite în grupuri de câte 3 sau 4 în locuinţe de la periferia de sud şi ţinute într-un regim de semi-sărăcie.

Sistemul rigid de control asupra vieţii şi banilor, prevedea numărarea prezervativelor utilizate pe timpul “turelor” de prostituţie. Anchetele agenţilor continuă şi e posibil să se efectueze şi alte arestări.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sandra Pralong propune: “Camere de luat vederi în faţa obiectivelor în fiecare sat, ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii”

Român din Italia, și-a anunțat sinuciderea pe Facebook: ”Vreau să termin cu viața”