in

Bătrân din Milano, băgat în comă de un tâlhar român. Salvini: «Delincvent scârbos, să putrezești în pușcărie în țara ta» VIDEO

Tâlhărie violentă la Milano, cu dezvoltări politice. Un tâlhar român l-a băgat în comă pe un bătrân din Milano pentru a-l jefui. I-a dat doi pumni, totul fiind filmat de telecamerele unui imobil din apropiere.

S-a întâmplat vineri, 20 aprilie. În imagini se vede cum bătrânul mergea încet spre casă cu o plasă în mână. Infractorul este ascuns după o coloană, se face că vorbește la telefon. Fără măcar să îl amenințe, îl atacă cu sălbăticie e bătrân, cu doi pumni în plină figură.

Bătrânul cade la pământ, inconștient. Infractorul îl caută în buzunare, mută corpul să poată ajunge la toate buzunarele, găsește portofelul, îl ia și pleacă.

Scena a fost înregistrată de telecamerele de supraveghere ale imobilului din via dei Valtorta, în zona Turro la Milano. Imaginile au ajuns pe internet, fiind văzute de zeci de mii de persoane.

Poliția a declanșat imediat căutarea infractorului, arestându-l, pe baza indiciilor, pe Chester Căldăraru, 29 de ani.

Matteo Salvini, liderul Lega, a publicat filmul agresiunii pe pagina sa, comentând astfel: «O agresiune brutală, șocantă, la Milano. Ar putea fi tatăl sau bunicul nostru, ți se strânge inima și crește furia. Cum poți să iei la pumni un bătrân fără apărare? Delincventul SCÂRBOS care a făcut asta ar trebui expediat în țara lui și acolo ar trebui să putrezească în pușcărie. Italienii cer să ACȚIONĂM. Abia aștept să fac ordine în țara asta: certitudinea pedepsei și expulzarea tuturor criminalilor, fără deosebire. Eu sunt gata!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atenție! Efectuarea serviciilor consulare la Secția Consulară a Ambasadei României la Roma PE BAZĂ DE PROGRAMARE ONLINE

Giulgiul lui Hristos în pericol, un român a început sa arunce cu candelabre în Domul din Torino