in

Battipaglia, a răpit o adolescentă de 15 ani după ce i-a bătut mama, român arestat în flagrant

Încearcă să răpească o adolescentă de 15 ani și pentru a o lua îi lovește mama. Carabinierii l-au arestat la Battipaglia (Salerno) pe Augustin Cosmin Haraga, român de 30 de ani cu antecedente penale, rezident la Eboli unde este supus măsurii preventive de control judiciar, în flagrant delict pentru infracțiunile de tentativă de sechestrare de persoană, violență privată, violare de domiciliu și vătămare corporală.

Militarii l-au surprins și blocat pe român în timp ce târa pe jos, împotriva voinței ei, o conațională de 15 ani.

Cercetările ulterioare au permis să se stabilească faptul că bărbatul de 30 de ani se dusese dimineața, la locuința fetei unde, după ce a forțat ușa de la intrare și a lovit-o cu piciorul pe mama de 47 de ani pentru că nu și-a retras plângerea depusă împotriva lui pentru sustragere consensuală de minori, a luat-o cu forța pe tânără pentru a o duce la locuința sa din Eboli.

Din cauza rănilor suferite la cap și la brațe, femeia a fost transportată la Spitalul Santa Maria della Speranza din Battipaglia unde este internată, sub observație, cu un prognostic de 25 de zile, în timp ce fata de 15 ani, în stare bună de sănătate, a fost încredințată unei structuri de primă primire.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cosenza, româncă de 45 de ani, înjunghiată în piept de soțul bătrânei pe care o îngrijea

Roma a revocat ordinul de exil al poetului Ovidiu, după 2000 de ani