Menu
in

Brindisi, român înarmat cu un pistol, a terorizat clienții unei pizzerii. Polițiștii au folosit armele pentru a-l aresta

Un român beat, Ioan Soiman, de 31 de ani, cu antecedente penale, a terorizat pe 27 iulie seara clienţii unei pizzerii şi a fost reţinut cu promptitudine de poliţişti. Teroare în pizzeria La Rosa, de pe via dei Tulipani, la periferia oraşului Brindisi.

În jurul orei 22.10, la 113 a sosit un apel telefonic din partea unei femei care se baricadase în toaleta pizzeriei din cauza prezenţei unui cetăţean străin înarmat cu un pistol care îi ameninţa pe cei prezenţi.

Odată ajunşi, agenţii patrulelor au fost ameninţaţi de bărbatul care a ieşit afară şi a îndreptat pistolul către câţiva poliţişti care au tras câteva focuri de armă în aer permiţând celorlalţi agenţi să păcălească răufăcătorul şi să-l blocheze. Pistolul pe care îl avea în mână era de jucărie însă nu avea căpăcelul roşu. În casa arestatului au fost găsite 12 cartuşe calibrul 20 şi o puşcă artizanală compusă dintr-un tub din oţel cu arc de declanşare şi tijă de ghidare.

Românul a fost arestat pentru ameninţare, ultraj şi deţinere ilegală de arme de foc, muniţii şi cuţit.


 

Citește și:

Bandă cu opt români şi un sard, lovitură la bancomat în aeroport, prada de 160.000 de euro

Tentativă de omor cu toporul la Catania, român blocat și arestat de carabinieri

Ceartă între români și albanezi pe WhatsApp transformată în tentativă de omor

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version