in

Bunic, tată și fiu, arestați și trimiși la pușcărie pentru că au încercat să obțină prin violență 50.000 de euro de la o familie de români

O familie întreagă de români a fost trimisă în pușcărie de procurorii italieni, pentru șantaj. Bunic, tată și fiu, au încercat să obțină 50.000 de euro de la altă familie de români, amenințând că le vor da foc la casă dacă nu le dau banii.

Familia Căldăraș-Popescu avea în Vicenza o afacere deloc legală cu mașini la mâna a doua. Ei au aflat că în Italia se află un alt român, cu care familia respectivă era în conflict încă din România.
Astfel, Titus Căldăraș, 64 de ani (bunic), Ioan Popescu, 43 de ani (tată) și Ion Căldăraș, 26 de ani (fiul), i-au trimis rivalului un videoclip în care acesta trebuie să le dea 50.000 de euro, sau îi vor da foc la casă, scrie observator.tv.

Ca să fie și mai credibili, cei 3 au specificat că ei sunt autorii unei incendieri de locuință care a avut loc în România, deci amenințarea nu e făcută doar să sperie.

Pentru că nu au reușit să-l convingă doar cu clipul video, cei 3 l-au prins pe românul respectiv într-o zonă comercială, unde l-au bătut până l-au băgat în spital, spunânu-i să plătească suma cerută.

Victima s-a dus glonț la poliție, unde a predat înregistrarea video și a depus plângere în urma bătăii.

Astfel, carabinierii au acționat imediat și i-au arestat pe cei trei români.

Calabria, româncă lovită în față cu violență și jefuită în plină zi de un italian, bărbatul a fost arestat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nicu Băiatu, șef al mafiei ruseşti din Italia, a fost prins la Iași și extrădat la Roma

Sivio Berlusconi nu scapă de coșmarul ”bunga-bunga”, un nou proces legat de petrecerile sale exotice