in

Carabinier italian prins la furat, i-a sustras bijuteriile unei românce la îmbarcarea într-un avion cu destinația Roma

Cursa aeriană WizzAir Timişoara – Roma a decolat, marţi, cu întârziere de aproximativ 30 de minute, după ce un bărbat i-a furat unei pasagere mai multe bijuterii, în timpul procedurilor de îmbarcare. Femeia a anunţat furtul înainte de a urca în avion. Potrivit unor surse aeroportuare, incidentul a avut loc în jurul orei 14.20, când avionul companiei aeriene Wizz Air urma să plece de la Timişoara spre Roma.

Bărbatul care a sustras bijuteriile la controlul de securitate al Aeroportului Timişoara este carabinier italian şi va fi cercetat în stare de libertate după ce asupra lui au fost găsite două inele şi o brăţară, scrie digi24. Poliţiştii de frontieră l-au audiat pe bărbat, iar când l-au legitimat au aflat că este carabinier în Italia şi venise în vacanţă la Timişoara.

În timpul controlului, o femeie care ar fi trebuit să urce în avion şi-a pus bijuteriile în tăviţa care urma să treacă prin dispozitivele de securitate. După control, femeia s-a îndreptat spre poarta de îmbarcare, însă chiar înainte de a urca în aeronavă şi-a dat seama că îi lipsesc mai multe bijuterii şi a anunţat paza aeroportului.

Femeia nu a mai urcat la bord, ci a mers împreună cu lucrătorii SRI şi poliţiştii de la transporturi să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. La scurt timp, au observat că un bărbat care se afla în spatele femeii, în timpul controlului de securitate, şi-a strecurat mâna în tăviţa în care se aflau bijuteriile şi a sustras câteva dintre ele.

Bărbatul s-a îmbarcat apoi în aceeaşi cursă, spre Roma.

Conform surselor citate, furtul a fost dezvăluit chiar în momentul în care avionul făcea manevrele de decolare pe pistă, astfel că a putut fi oprit la timp.

Bărbatul a fost coborât din avionul de Roma, a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri, urmând să fie cercetat pentru furt.

Avionul a plecat spre Roma cu o întârziere de aproximativ 30 de minute.

DE NECREZUT! Poliția și carabinierii din Italia furnizează informații secrete privind îngrijitoarele care caută de lucru? / Avocatul răspunde

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alcamo – Sicilia, român de 59 de ani, găsit mort în casă, decedase de 5 zile

S-a răsturnat cu barca la pescuit, român mort înecat într-un canal la Padova