in

Caserta, 10 tone de țigări cu o valoare de circa 2,5 milioane de euro într-un tir cu numere românești, actele indicau încălțăminte de femei

Circa 10 tone de țigări de contrabandă au fost sechestrate de Garda de Finanțe din Caserta care a interceptat și filat de-a lungul autostrăzii A1 un tir, cu numere românești, oprit apoi în zona de servicii Teano-Vest (Caserta).

La momentul controlului, șoferul, un moldovean de 37 de ani, a prezentat documente care atestau transportarea unei încărcături de încălțăminte de femei.

Militarii, devenind bănuitori din cauza faptului că încărcătura era înghesuită într-o remorcă frigorifică, au decis să efectueze o inspecție: în spatele a doi paleți care efectiv conțineau cutii cu încălțăminte, erau alte 26 de platforme pe care erau poziționate 940 de cutii cu câte 50 de cartușe de țigări de contrabandă fiecare, cu o greutate totală de circa 10 tone.

Tutunul, destinat pieței napolitane și care nu avea timbru, purta numele unor cunoscute mărci de țigări: ”Regina”, ”Winston” și ”LM”.

La încheierea operațiunilor, marfa de contrabandă și tirul utilizat pentru transport, cu o valoare de circa 2,5 milioane de euro, au fost puse sub sechestru. Șoferul a fost arestat. Continuă anchetele pentru a se ajunge la proveniența încărcăturii și pentru a se identifica ceilalți vinovați de traficul ilegal.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cartelul prostituției la Parma: fetele, toate românce aduse din țară și obligate să se prostitueze, le aduceau câștiguri fabuloase

E nevoie de o revoluție la ministerul diasporei, nu de artizanat ieftin cu tricolor