in

“Centurion” român arestat pentru o poză: pretindea 10 euro de fotografie

Roma – 4 ianuarie 2012-  Un cetăţean român de 38 de ani,  care îşi oferea serviciile pentru a poza ca „Centurion” în centrul Romei a fost arestat pentru tentativă de extorcare a unui turist.

Potrivit site-ului Roma Notizie, totul a ponit de la o fotografie. Românul, cu antecedente penale, s-a oferit să facă poze cu un grup de turişti, pe Fori Imperiali. După ce a fost fotografiat de unul din componenţii grupului, nu s-a mulţumit cu bacşişul care i s-a oferit (1,50 euro) şi a pretins 10 euro pentru fotografiile în care apărea alături de ceilalţi membri ai grupului.

În acel moment, victima, un bărbat de 38 de ani de origine turcă,  dar rezident în Germania, aflat în vizită la Roma cu soţia, a refuzat să plătească. Atât i-a trebuit românului, care a trecut la ameninţări şi a încercat să intre în posesia aparatului de fotografiat al turcului, pentru a şterge pozele făcute cu el.

„Centurionul” a fost blocat de carabinieri şi, după denunţul victimei, a fost arestat pentru tentativă de extorcare. În urma controalelor ulterioare a rezultat că pe numele românului fusese deja emis un decret de expulzare din Italia, valabil până în 2015.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Update: Botoşăneanca dispărută în Calabria a fost găsită moartă

Viol la Ostia, doi români după gratii