in

Controale ale poliției în sudul Italiei, prinși doi infractori condamnați în România

Căutat în România, prins în Sicilia

Poliția îl căuta de mai multe luni, de când Serviciul pentru Cooperare Internațională de Poliție al Direcției Centrale a Poliției Judiciare a comunicat posibilitatea ca persoana căutată să se afle în provincia Ragusa. Costică Sandu, de 36 de ani, fusese condamnat în România de Tribunalul Neamț la o pedeapsă de cinci ani, fiind găsit vinovat de infracțiunea de tentativă de omor comisă în 2013. Zilele trecute polițiștii au descins într-o casă din centrul istoric din Vittoria unde în ultimele zile s-au concentrat căutările fiindcă s-a stabilit că acolo locuiau niște rudele de-ale sale. Bărbatul a fost găsit și nu a opus rezistență. Costică a fost dus la închisoarea din Ragusa.


Fugea de justiția română, prins în Puglia

Bărbatul de 39 de ani de naționalitate română, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare, a fost găsit și arestat la Lesina, scrie Foggia Today.

Carabinierii, în aceste zile angajați în controale continue ale teritoriului, mai ales având în vedere numeroasa prezență de persoane în vacanță în localitățile balneare din Gargano, l-au arestat pe Dragatan Gabriel, de 39 de ani, care fusese condamnat de autoritățile române pentru conducerea fără permis a unui vehicul neînmatriculat.

Sustrăgându-se capturării în România, a fost găsit de carabinierii din Lesina. Militarii l-au reținut și l-au dus la penitenciarul din Foggia.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Napoli, cantitate uriașă de țigări de contrabandă într-un camion românesc, ascunse în panourile izolatoare

Ciclist italian, deţinător de recorduri Guinness, performanță la Cernavodă: a pedalat pe grinda podului