in

Crimă în centrul Romei, cerșetor român ucis chiar în Piața Repubblica

Crimă în centrul Romei. Un cerșetor a murit înjunghiat în noaptea de sâmbătă 16 iunie, în timpul unei dispute între oameni fără adăpost. Victima este un român de aproximativ 30 de ani. Crima a avut loc sub arcadele din Piazza della Repubblica, pe partea dinspre Via Emanuele Orlando, în jurul orei 03:00.

A fost ucis cu o singură, precisă și fatală lovitură de cuțit în inimă. Un trecător l-a văzut, în jurul orei 3, căzut la pământ sângerând, în agonie, și a chemat salvarea. În câteva minute au sosit câteva echipaje de la secțiile de poliție Trevi Campo Marzio și Viminale și a sosit personalul medical. Dar nu s-a mai putut face nimic.

Ucigașul a reușit să scape, lunând cu el și arma crimei. Potrivit investigațiilor, ucigașul este tot un cerșetor care frecventează zona, între stația Termini și zonele din apropiere. Cazul este încredințat agenților secției de poliție Viminale.

Motivul crimei ar putea fi unul banal, cum ar fi împărțirea unui loc de dormit. Cu ceva timp în urmă, un străin a fost arestat după ce, certându-se pentru un loc de dormit, i-a scos ochii cu degetele unui alt cerșetor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, a intrat cu mașina într-un copac, un mort și trei răniți

A căzut pe scări la o gelaterie, româncă de 62 de ani moartă la Rimini