Menu
in

Dario Argento rulează „Dracula” în Italia pentru că în Transilvania a găsit locaţii „ridicole”/ VIDEO backstage

Regizorul italian Dario Argento, maestru italian al filmului horror, lucrează la un nou proiect cinematografic: o readaptare a celebrului roman al lui Bram Stoker. Filmul va constitui o noutate, pentru că va fi filmat în 3D. Rolul vânătorului de vampiri Van Helsing este interpretat de celebrul Rutger Hauer, iar din distrubuţie face parte şi fiica regizorului italian, Asia Argento, care o va interpreta pe „Lucy”, una din victimele Contelui Dracula.

Filmările se desfăşoară într-o localitate din nordul Italiei, lângă Biella. Argento a explicat, într-un interviu pentru „Corriere della Sera” de ce a ales o locaţie italiană şi nu una din România. „Am făcut două vizite în România pentru a vedea locaţiile din Transilvania, dar peisajele, locurile natale ale contelui,  şi-au pierdut fascinaţia, m-au decepţionat aş putea spune că sunt chiar ridicole” – a declarat regizorul italian.

Argento şi-a prezentat proiectul de a realiza un film despre cel mai cunoscut vampir la Festivalul de la Cannes, în 2010. El a declarat atunci că este fascinat de personajul Dracula, pentru că „iubeşte şi urăşte cu putere, cu şarm şi cu dârzenie, ceea ce reflectă modul meu de a face filme”.

M.C.

Vezi aici imagini din Backstage

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version