in

I-a dat viață și el a ucis-o: un tânăr român de 22 de ani, acuzat că ȘI-A OMORÂT MAMA la Rovigo

O crimă petrecută chiar în centrul localității Rovigo, în via Pascoli. După primele cercetări victima este o româncă iar autorul se pare că ar fi chiar fiul ei.

O femeie de naționalitate română, pe nume Halapciug Tatiana, cu vârsta în jur de 50 de ani a murit după ce a fost înjunghiată în apartamentul în care locuia cu soțul și fiul, Bogdan. Vinovat pare a fi chiar tânărul de 22 de ani, fiul femeii, arestat pentru cercetări și dus la chestură, scrie Rovigo Oggi.

Fiul victimei, în vârstă de circa 22 de ani, pe nume Bogdan, avea probleme de ceva timp, a declarat o rudă. Prieteni dubioși care l-ar fi dus pe o stradă greșită. Tânărul ar mai fi avut și anumite probleme de sănătate, ”era bolnav, nimic mai mult”, a mai declarat aceasta. Oricum, niciun episod de violență sau acțiuni care să atragă intervenția poliției sau a forțelor de ordine.

Chiar și cu o seară înainte, nimic nu prevestea drama. Băiatul ar fi venit acasă, liniștit și ar fi adormit devreme, uitându-se la un film. Mama sa lucra la curățenie în diverse clădiri și săli de sport, în timp ce fiul său se pare că nu avea nicio ocupație.

foto: rovigooggi.it

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie zguduitoare a unei românce în Italia: A mers în cameră, a încercat să-l trezească, dar fiul ei nu mai răspundea…

Povestea lui Mihăiță Cojocariu, rezident în Piemonte: ”Românul în străinătate, mult mai rău, mult mai periculos…”