in

Doi frați români bătuți cu sălbăticie și sechestrați de trei italieni. Unul dintre români avea doar 11 ani

Bătuți cu sălbăticie de trei italieni pentru a-i obliga să dezvăluie unde era ascunsă motocicleta furată. Poliția a arestat la S. Lucia del Mela (Messina) trei persoane care pe 6 august seara au sechestrat doi frați români, dintre care unul de numai 11 ani, pe care i-au ținut închiși într-o încăpere timp de trei ore.

Erau convinși că cei doi frați, de 24 și 11 ani, știau unde a ajuns motocicleta care le-a fost furată. I-au dus în două locuri izolate din S. Lucia del Mela și i-au bătut cu sălbăticie pentru a-i obliga să mărturisească.

Numai intervenția Poliției, între timp alertată de rudele celor doi tineri, a evitat ce era mai rău. Cei doi băieți au fost găsiți și salvați. Agresorii au fost arestați: Salvatore Bella, de 37 de ani, Francesco Quarto Bella, de 54, și Salvatore Junior Bella, de 18.

Vor trebui să răspundă pentru sechestrare de persoană în scop de extorcare, vătămare corporală și amenințări grave.

Cei trei erau siguri că românul de 24 de ani era în măsură se le dea indicații privind motocicleta furată cu câteva zile în urmă. Astfel în seara de 6 august i-au atras pe cei doi frați într-o capcană și i-au forțat să urce în mașină. Apoi i-au separat pentru a-l determina pe cel mai mare să vorbească, amenințând că-i vor face rău celui mai mic.

Cel mic a fost închis într-un fost local din S. Lucia del Mela, cel mai mare pe un teren izolat din San Filippo del Mela, unde l-au legat de un stâlp și l-au bătut la sânge. Ulterior l-au închis în portbagajul mașinii și l-au dus lângă albia râului Mela unde au continuat să-l bată.

După ore de teroare, tânărul de 24 de ani i-a convins pe cei trei să-l lase să dea un telefon, promițând să obțină informațiile necesare pentru recuperarea motocicletei. Dar între timp fusese dată alarma. Polițiștii au demarat căutările și au găsit victima la râul Mela de unde au transportat-o la spital.

Tânărului i-au fost diagnosticate leziuni în diferite părți ale corpului și răni profunde la încheieturi provocate de sforile cu care a fost legat. Apoi căutările au permis să se ajungă imediat la cei trei agresori și aceștia au fost arestați.

Salvatore Junior Bella, de 18 ani, Salvatore Bella, de 37 de ani, Francesco Quarto Bella, de 54.


Muncitori români bătuți și exploatați la Chieti, începe procesul

Răfuială în trafic: trei albanezi atacați și bătuți de un român

Teroare la Vetralla: Bătută și violată, s-a aruncat de la fereastră

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cu mașina în șanț, român de 30 de ani mort pe loc la Belfiore

Cristina Nemerovschi, o talentată scriitoare din noul val: «Diaspora nu a întors spatele României»