in

În fața judecătorului s-a prefăcut că leșină. Hoața româncă nu era săracă: condamnată pentru furt de parfumuri scumpe

O româncă de 28 de ani din provincia Chieti, intrată într-un magazin de produse pentru igienă personală cu o geantă cu fund dublu obținut prin ruptura cusăturilor căptușelii interioare, după ce a furat, a încercat să plece fără să plătească și a fost oprită de agenții de pază ai magazinului care, între timp, au telefonat la 113.

La fața locului a sosit o patrulă a poliției. Agenții au percheziționat hoața găsind două parfumuri, cu o valoare de circa 250 de euro, ascunse după căptușeala interioară a genții, sub un ambalaj cu scutece. Cu ea era prezentă și o altă femeie care însă a reușit să fugă. Românca a fost astfel arestată pentru furt.

În fața judecătorului pentru validarea arestării a izbucnit în plâns, susținând că e săracă și a leșinat pe scaun. Imediat s-a telefonat la 118, care a trimis o ambulanță. Într-un prim moment audierea a continuat, însă apoi ședința a fost suspendată. Când au sosit operatorii de la Crucea Roșie, tânăra de 28 de ani își revenise deja și a refuzat îngrijirile.

O simulare pentru a impresiona judecătorul, potrivit celor prezenți, pe care nu l-a influențat având în vedere că a validat arestarea și a dispus arestul la domiciliu. O sentință emisă ținând cont și de elementele probatorii prezentate de polițiști, care au explicat că femeia nu putea fi în stare de necesitate, având asupra ei în portofel 450 de euro, dar mai ales nu avea de ce să aibă nevoie să fure scutecele având în vedere că fiica ei avea peste 4 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia – PATRIA FURTURILOR, doar din magazine, 2,3 miliarde de euro într-un an. ”Costă 56 de euro pe fiecare italian”

Messina, româncă ieșită din minți, a evadat din arest domiciliar și a distrus mașina vecinilor