in

”Festivalul Portului Popular” la Ravenna, eveniment cultural românesc cu muzică și dansuri populare

Sâmbătă, 13 octombrie 2018, la Ravenna se va desfășura prima ediție a Festivalului Portului Popular Românesc, organizat de Nina Dobrina, o româncă care a organizat mai multe evenimente tradiționale în orașul Ravenna. La acest eveniment vor fi prezente formații profesioniste de muzică populară și dansuri populare din România.

Ansamblul Folcloric Florile Bucovinei din Rădăuți, condusă de directorul Focă Ovidiu, va reprezenta prin port popular și dansuri specifice din câteva zone din : OAȘ BANAT, FĂGĂRAȘ, BUCOVINA, RĂDĂUȚI ȘI SIRET.

Invitați speciali al acestui eveniment vor fi cunoscutul prezentator Etno TV Georgel Nuca și Irinel Popa artist și solist vocal din Ardeal, Formația Megathon din Rădăuți, condusă de dirijorul Șerban Adrian.

Mesageri ai altor regiuni vor fi, Ramona Chiorean , Marin Moga și Georgeta Hangu-Oltenia iar din Moldova Elena Lazăr și Oana Șerban.

Formația Iulian Band din Ravenna și saxofonistul Radu Șipot se vor alătură musafirilor.

EVENIMENTUL ARE LOC PE TERASA RESTAURANTULUI CALANDRINO DIN LIDO ADRIANO, DE LA ORA 17 .30 ȘI PÂNĂ LA ORA 19.30.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

REFERENDUM: 377 secţii de votare înfiinţate în străinătate, cele mai multe în Italia. Iată lista completă

Șoc la Milano: Bătrână de 70 de ani violată de un român deja condamnat pentru viol. Salvini: «Castrare chimică pentru acest infam»